Címlap Híreink Ev-Sport nyiltnap 2014

Ev-Sport nyiltnap 2014

Meghívó

Az EV-Sport Magyarország Autósport Egyesület szeretettel meghívja Önt és kedves családját a 2014. július 12-én, szombaton megrendezésre kerülő V. Elektromosautó találkozóra!


Helyszín: Kistarcsai Kart Farm /www.kartfarm.com/
Időpont: 10.00-tól amíg bírjuk.
Megközelíthetőség:
GPS koordináták: 47.545575,19.247107

Térkép a meghívó végén található. (Autóval Bp felől: Kerepesi út, Veres Péter út, Szabadföld út útvonalon, autóval az M0-ás felől: kistarcsai lehajtót használva, tömegközlekedéssel: Örs Vezér tere irányából a gödöllői HÉV-vel a Kistarcsai Kórház megállóhelyig)

Programok:

Elektromosautó próbával egybekötött tapasztalat- és (rög)eszmecsere
Az előző év tapasztalata alapján idén egy kevésbé kötött programot szervezünk, illetve egyeztettünk a Kart Farmmal, miszerint csak a találkozó vendégei használhatják az aszfaltcsíkot a következő időszakokban (becsületkasszás):
11:00-14:00
15:00-19:00
(Ezen kívüli időszakokban az egyéb gokartozókkal kell sorba állni a pályáért.)
A fiatalság nagy elődeink nyomában II.- Galvánelem építő verseny
Emlékeztek? Az elmúlt évben kis villanymotorokat építettünk Jedlik Ányos nyomában.
(link1 ,link2)
Tönkrement a tápegységünk, így idén nem lesz miről meghajtani ezeket a motorokat. Építsetek hozzájuk galvánelemet!
Előre otthon elkészített galvánelemmel érkezők nevezését várjuk, maximum 1 kg-os megengedett tömeggel. Az értékelést, és a miértekre a válaszok keresését szakmai zsűri végzi.
Kedvcsinálónak néhány példa:
video1
video2
II. Le-Farm 24 perces 2 fős csapatok nevezését várjuk 1-1 Kart Farm gokarttal (az előző évvel szemben jelentősen olcsóbban, de nevezési díjas). A kihívás címszavakban: rajtszóra futás, szurkolás, gokartverseny, pilótacserék, körök száma, dicső győzelem Gyerkőc programok: RC-autózás, Állat-simogató, csocsó, futóverseny, elektromos gyerekgokart próba, kézműves foglalkozások, stb. A gyerekekkel érkezők kérjük mindenképpen jelezzenek vissza a gyermek(ek) életkorának megjelölésével, hogy megfelelő programot tudjunk összeállítani! Étel-ital Marhapörkölt önköltségi áron becsületkasszával. Sütemény: ki mit hoz. Italok: a Kart Farm büféjéből. További információk: Az egyes programokkal kapcsolatban szeretettel várjuk kérdéseiket e-mail-ben, telefonon! Lágler Gergely telefon: +36-30/234-8448 a-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: http://www.ev-sport.hu Szeretettel várja Önt az EV-Sport! Térkép:

Térkép: googlemap
PDF

Módosítás: (2014. június 22. vasárnap, 19:48)

 

Támogatóink
Facebook
Kapcsolat